Tien originele cadeau-ideeën voor een motorrijder voor minder dan 15 pond

 

Cadeaus kopen voor een no-nonsense motorrijder kan een bijzonder lastige aangelegenheid zijn. Maar vrees niet – er zijn geweldige kousenvullers te vinden voor motorrijders, of je nu op zoek bent naar geweldige orginele cadeaus met een beperkt budget of iets wilt uitgeven met de ultieme wow-factor. Van ongebruikelijke motoraccessoires voor minder dan tien pond tot extravagante aankopen die iets te groot zijn om aan de open haard te hangen, hier zijn tien ideeën om je op weg te helpen.

1. Ze hebben al een fiets, maar het is te koud om buiten te rijden — wat dacht je ervan om een paar binnenhandschoenen voor ze te kopen? Deze passen in hun gebruikelijke motorhandschoenen om hun vingers tegen dat gevoelloze gevoel te houden.

2. Met hetzelfde winterse thema beschermen bivakmutsen oren, nek en hoofd tegen de koude noordenwind.

3. Dus je favoriete motorrijder heeft al een fiets? Koop een kabelslot voor ze – op die manier weet je zeker dat ze hun trots en vreugde de volgende kerstmis nog steeds hebben.

4. Bescherm je fietsvrienden — oordoppen zijn geweldige kousvullers en voorkomen dat het gebulder van de weg de rit beïnvloedt. En ze kunnen ook op kantoor gebruikt worden!

5. Als je een bijzonder scherpe online koper bent, kun je een motorhoes kopen voor minder dan een tientje — zodat de motor van je vriend droog blijft.

6. Help ze lichte spullen, zoals een extra motorhelm of hun Sainsbury’s-boodschappen, aan hun fiets vast te maken met een handig bagagenet.

7. Wedden dat je niet dacht dat je een motorbroek kon krijgen voor minder dan 15 pond – maar het is mogelijk als je rondkijkt. Zorg ervoor dat ze 100% waterdicht zijn, zodat je vriend of vriendin het cadeau krijgt helemaal droog op het werk of in de kroeg aan te komen.

8. Bescherm je maat met scheenbeschermers. Deze pads bieden extra bescherming voor de snelheidsjunkies van de motorwereld – en de ijshockeysterren.

9. Het is de ergste nachtmerrie van elke motorrijder om van de fiets te stappen en iets blijvends aan hun rug te doen. Gelukkig kun je een gepantserde rugbeschermer kopen voor minder dan 15 pond – je ruggengraat en nieren redden bij een zware crash.

10. Pimp hun rit en koop ze een geanodiseerde schermrand om rond de rand van hun voorruit te bevestigen. Het geeft hun fiets dat extra kenmerk waardoor ze zich onderscheiden van de massa.

Met al deze geweldige ideeën om je te inspireren, is er geen reden om al je fietsvrienden deze kersttijd niet te verrassen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *