Ons medische systeem echt repareren

Bloggen

Zonder twijfel is het Amerikaanse medische systeem in veel opzichten de afgunst van het grootste deel van de wereld. We hebben enkele van de beste medische hogescholen, veel van de beste artsen en ultramoderne ziekenhuizen. Bovendien behoren onze farmaceutische bedrijven tot de meest productieve ter wereld.

Ondanks het bovenstaande is ons medische systeem ernstig kapot. Medische uitkomsten lopen vaak achter op andere landen met ogenschijnlijk mindere kwaliteit van zorg, en de kosten zijn exorbitant. Het is waar dat er al een aantal zeer positieve stappen zijn gezet om de kosten te verlagen, zoals het afdekken van dokters- en ziekenhuiskosten via PPO-contracten, massale onderhandelingen over lagere geneesmiddelenkosten door grote aanbieders en verzekeraars, en het terugdringen van de kosten van de “papieren jungle” in ziekenhuizen via automatisering.

Hoewel het bovenstaande allemaal positief is, zit het systeem nog steeds als een lastpost om de nek van de uiteindelijke betalers (particulieren en werkgevers). Hoewel veel ziekenhuizen liefdadig zijn en kortingen bieden aan onverzekerden, en veel huisartsen geriatrische patiƫnten aannemen in de wetenschap dat ze niet voldoende zullen worden vergoed door Medicare Dildo kopen hebben de meeste mensen het gevoel dat de kosten van het systeem gewoon uit de hand lopen. Zelfs mensen die gedekt zijn door uitgebreide PPO-plannen, waarbij providers binnen het netwerk strikte tariefplafonds accepteren die door de verzekeraar zijn opgelegd, hebben te lijden onder hoge premies en steile contante betalingen. Verder compenseren aanbieders PPO- en Medicare-vergoedingslimieten door de kosten te verschuiven naar verzekerden die worden gedekt door verzekeringsplannen waarmee ze geen vergoedingscontract hebben. Het eindresultaat is dat bijna iedereen medische zorg te duur vindt.

Ik geloof dat het systeem kan worden hersteld, maar het zal grote politieke moed vergen, evenals de bereidheid van het Amerikaanse publiek om enkele momenteel gekoesterde heilige overtuigingen te vernietigen. Niets van dit complex kan worden opgelost door een simpele of gemakkelijk te slikken snelle oplossing. Het vereist een uitgebreide en eerlijk gezegd pijnlijke reeks stappen.

Gedetailleerd plan

Ziekenhuizen dwingen om slimme automatisering toe te passen Ik verwijs hier naar het type geavanceerde automatisering dat het dupliceren van diensten, het toedienen van behandelingen die gevaarlijk kunnen zijn vanwege interacties tussen geneesmiddelen, enz. minimaliseert. etc.) zijn berucht IT analfabeet. De regering-Obama zou fiscale stimulansen moeten geven om een huisnijverheid van consultants voort te brengen om zorgverleners te helpen medische informatiebeheersystemen te selecteren en te implementeren die de kosten echt verlagen door verkwistende en gevaarlijke beslissingen te voorkomen. Ziekenhuizen die er niet in slagen om binnen een bepaalde tijd slimme automatisering toe te passen, zouden niet meer concurrerend zijn en failliet gaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *