Nintendo Switch-verkoop: is het het waard?

BLOG

Er zijn een paar dingen waar je rekening mee moet houden voordat je je Nintendo Switch verkoopt. Denk aan huidige waarde, wat kopers willen, de juiste prijs en waar te verkopen.

U wilt niet de deur uit zonder een goede voorbereiding, aangezien u misschien probeert uw waardevolle Switch voor een lagere prijs of voor een te hoge prijs te verkopen.

Dit goed onderbouwde artikel leidt je door alles wat je moet weten voor Nintendo Verkopen.

Voor hoeveel kun je je Nintendo Switch verkopen?
Je kunt Nintendo Switch verkopen voor 250 – 280. Alleen als ze in goede staat verkeren en alle onderdelen, originele verpakking en originele documenten hebben, vooral bonnen. Als je op de meeste van deze vereisten niet scoort, kun je ze voor 140 – 150 verkopen aan GameStop of aan een pandjeshuis.

Punten om rekening mee te houden bij de verkoop van een Nintendo Switch
Voordat u zich voorbereidt op de verkoop van uw Switch, is het een goed idee om de marktomstandigheden te begrijpen en na te gaan of er factoren zijn die uw verkoop positief of negatief kunnen beïnvloeden.

Voors en tegens van de verkoop van Nintendo Switch
Voordelen

Nintendo Switch is waardevol en duurzaam, dus bij voorzichtig gebruik kun je minimaal 80% van de aankoopprijs krijgen.
De vraag groeit, dus u hoeft niet te veel tijd te besteden aan verkopen.
Het heeft geen zin om het versleten en gescheurd in uw kelder achter te laten als u enige waarde kunt realiseren.
nadeel

Het kan even duren voordat kopers de exacte prijs betalen die ze willen.
Afhankelijk van uw verkoopstrategie kan er een kleine vergoeding in rekening worden gebracht. Verkoop, verzending, verzekering en verpakking op andere sites.
Hoe je je Nintendo Switch klaarmaakt voor de verkoop
onderzoek
Hier zijn enkele algemene tips over waar kopers naar op zoek zijn bij een aankoop. Hier is een artikel met enkele tips over de overwegingen van de overstapkoper. Lees meer over waar tweedehands Nintendo Switch-kopers naar op zoek zijn. Maar het is een goed idee dat de status van uw apparaat hoog op uw prioriteitenlijst staat.

Ze zullen willen weten of het in perfect werkende staat is en of er geen compromissen zijn. Ze vragen of de onderdelen allemaal intact en functioneel zijn. Vervolgens wilt u weten wat er precies in het verkooppakket zit en als laatste de originele documentatie van het apparaat.

Inventarisatie
Aan de hand van deze richtlijnen moet een grondige evaluatie worden uitgevoerd. Verzamel de accessoires die bij uw apparaat zijn geleverd en maak een lijst van elk item.

Inspecteer zorgvuldig en noteer eventuele deuken, vlekken of defecten, evenals ontbrekende onderdelen van de oorspronkelijke aankoop.

Een goed plan is om close-upfoto’s of -video’s te maken die verschillende hoeken van uw apparaat laten zien en die u op verzoek kunt delen met potentiële kopers.

Stel een uitgebreid rapport op over de gezondheid van de console. Als er bijvoorbeeld reparaties zijn geweest, vermeld deze dan gedetailleerd, vooral als er enkele originele onderdelen zijn vervangen.

reservekopie van gegevens
Het is jammer dat je opgeslagen Nintendo Switch-games in het systeemgeheugen van je apparaat blijven en ontoegankelijk zijn, omdat Switch, in tegenstelling tot andere consoles, geen manier biedt om gratis een back-up van je gegevens te maken.

Volgens sommige experts is er echter een perfecte oplossing om een ​​back-up te maken van je switchgegevens met de disclaimer dat er geen garantie is dat je switchgegevens 100% werken. De oplossing omvat het kopen van de Nintendo Switch Online-service onder de 20, en je gegevens worden automatisch bewaard op de cloudservers van Nintendo.

Voorheen, toen een console geen opslagruimte meer had, hadden Switch-bezitters weinig opties. Mijn beste gok was om de game opnieuw te downloaden van de Nintendo Eshop naar de SD-kaart.

Verwijdering van persoonlijke informatie

De Switch bevat de aankoopgeschiedenis, het saldo en de creditcardgegevens van Nintendo Eshop die op het apparaat zijn opgeslagen in een versleuteld formaat. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen die door fabrikanten zijn genomen, is er echter geen garantie dat ze niet kunnen worden gehackt.

Als je je voorbereidt om je Nintendo Switch te verkopen, zorg er dan voor dat je je apparaat hebt teruggezet naar de fabrieksinstellingen. Alle gegevens op de console in het systeemgeheugen gaan verloren en kunnen na verwijdering niet meer worden hersteld.

zelf branding

Bedenk ten slotte na uw presentatie en demonstratie voor potentiële kopers wat u nog meer moet doen om te bewijzen dat u een geloofwaardige en betrouwbare verkoper bent. Hier zijn enkele tips voor online verkopen.

Heeft u een retourbeleid, betaalmethode waarbij geen contant geld of overboeking betrokken is? Hoe zit het met verzekering en verzending?

Denk na over welke indruk je op potentiële kopers wilt maken en hoe je gezien wilt worden, zodat je de beste waarde voor je Nintendo Switch kunt krijgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *