Neuscorrectie – een essentiële gids voor cosmetische gezichtschirurgie

Als je ooit iemand hebt gekend die een “neuscorrectie” of een “neuscorrectie” heeft gehad, dan was technisch gezien wat ze hadden een neuscorrectie. Een neuscorrectie wordt gebruikt om het uiterlijk van een neus te veranderen of om eventuele functionele problemen met de neus op te lossen. Dit type operatie wordt normaal gesproken gebruikt om dingen zoals ademhalingsproblemen te corrigeren, en kan ook helpen bij het oplossen van problemen met aangeboren afwijkingen of problemen die voortvloeien uit een soort trauma. Een neuscorrectiechirurg is meestal een plastisch chirurg, otolaryngoloog, wat een hoofd-halschirurg is, of een maxillofaciale chirurg, iemand die gespecialiseerd is in de behandeling van de mond, kaken, Facings en schedel. Als esthetische verbetering kan neuscorrectie worden gecombineerd met andere vormen van vergroting om betere resultaten te bereiken.

De neuscorrectie voor en na de resultaten zijn verschillend voor elk type operatie. Terwijl de resultaten van de operatie om esthetische redenen voortkomen uit hoe de neus er nu uitziet in vergelijking met vóór de operatie, liggen de resultaten om functionele redenen in hoe goed de persoon nu kan ademen of hoeveel beter hun defect wordt.

Voor mensen die “neuscorrecties” krijgen, zijn er verschillende classificaties van neuzen en waarom ze hun neus opnieuw willen laten vormen. Sommigen vallen in de lengtecategorie en vinden dat hun neus te lang is. Andere categorieën zijn neuzen met bulten, neuzen met grote punten, gecombineerde neuzen en reconstructie. Er is ook revisie-neuscorrectie, ook wel secundaire neuscorrectie genoemd, waarbij een patiënt niet tevreden is met de resultaten van de eerste operatie, zodat de operatie opnieuw moet worden uitgevoerd.

De kosten van neuscorrectie variëren afhankelijk van waar de operatie voor is en waar u de operatie laat uitvoeren. Hoewel een neuscorrectie die om medische redenen wordt uitgevoerd waarschijnlijk door de verzekering wordt gedekt, zal een neuscorrectie van esthetische aard dat waarschijnlijk niet doen. Er zijn verschillende kosten van staat tot staat en van land tot land, en de prijzen kunnen variëren van ongeveer $ 3000 tot ongeveer $ 15.000.

Hoewel een “neuscorrectie” vaak wordt geassocieerd met vrouwen, is er ook vraag naar neuscorrectie bij mannen. Het enige verschil in de operatie is ervoor te zorgen dat de neus van de man zijn mannelijkheid kan behouden. Het belangrijkste doel van elke neuscorrectie voor cosmetische doeleinden is ervoor te zorgen dat de nieuw gevormde neus het uiterlijk van de persoon niet verandert. Een patiënt met een Aziatische neuscorrectie zal er bijvoorbeeld niet goed uitzien met een blanke neus en vice versa. Het is belangrijk dat wanneer de procedure is voltooid, de neus past bij de rest van de gelaatstrekken van de persoon en geen negatief effect heeft op aspecten van hun geslacht of etnische achtergrond.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *