Hoe het tuinmeubilair schoon te maken -3 soorten snelle en zeer eenvoudige manieren

BLOG

 

Na het gebruik van lente en zomer moet je je best doen om Terras reinigen het terrasmeubilair te doen. Natuurlijk is het hetzelfde in het voorjaar wanneer je je voorbereidt op een nieuw seizoen.

Hoe dan ook, er is een speciale methode om verschillende patio -sets schoon te maken. Er zijn dingen die ik heb gevonden.

Aluminium meubels:

Aluminium is niet roest maar geoxideerd. Dit is een wit wazig uitzicht vanuit het meubilair dat je hebt gemist.

  • Gebruik lichte zeep en water.
  • Week schone gerechten of winkels in warme zeep- en wateroplossing.
  • Veeg meubels af met zeepwater
  • Droog een patio set met een schone handdoek

Nadat u het stof hebt verwijderd, gebruikt u een metalen reiniger/polijstpasta.
Je zult het al weten. Maar hier heb ik een tip die ik niet doe. Gebruik de auto wax!

Kanaba -gebaseerde auto -was beschermt het aluminium tuinmeubilair alsof het het plaatwerk van de auto beschermt.

Het voorkomt kleine krassen en dingen die metaal bereiken, en het is veel gemakkelijker om de autowas opnieuw aan te brengen dan om de tafel opnieuw op te bouwen!

Gebruik ook geen harde borstels of schoonmakers. Ze zullen je meubels krassen en het meer dan goed schaden. Sommige schoonmakers, zoals Windows -reinigingsmiddelen, hebben alkalisch en kunnen daadwerkelijk oxidatie veroorzaken die we willen verwijderen.

Witte hars/plastic meubels:

Gebruik vaatwasser wasmiddelen en warm water. De meeste vaatwassers zijn een kleine hoeveelheid bleekmiddel, wat helpt om het meubilair op te breken. Nadat je de oplossing op de tafel en de stoel hebt geveegd, laat je deze 10 of 15 minuten achter om het bleekmiddel te bedienen.

Het werkt ook goed om autowas te gebruiken voor hars- en plastic meubels. Dit kan het beste worden gebruikt voor nieuw meubilair, maar het doet geen pijn om het na het schoonmaken in oude dingen te plaatsen. Als u geen afwasmiddel wilt gebruiken, kunt u hetzelfde effect hebben door algemeen bleekmiddel, wasmiddel en warm water te gebruiken.

Als u een van deze methoden gebruikt, gebruikt u bleekmiddel, dus u moet handschoenen dragen en in een open ruimte schoonmaken. Rook gaan zal niet goed zijn voor uw meubels!

Onafgemaakte houten meubels:

Gebruik een combinatie van ammoniak, azijn en water. Krijg de juiste verhouding met behulp van de ammoniakbeker, een halve kop azijn en water in de watergalon. Wrijf het mengsel boven op de boom en spoel heel goed. Droge meubels met een handdoek om overtollig water en chemicaliƫn te verwijderen. Deze methode is geschikt voor het reinigen van tuinmeubels.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *