Beste borstlifttape voor grote borsten

Ik weet dat ieders definities van “grote borsten” kunnen verschillen. Het is ook belangrijk om alles wat ik deel met een korreltje zout te nemen, want wat voor één persoon werkt, werkt misschien niet voor jou. Maar we kunnen natuurlijk hopen van wel! Dat gezegd hebbende, laten we eens kijken naar lifttape voor grote borsten.
Brassy Bra heb ik gebruikt op mijn trouwdag omdat ik er het meeste vertrouwen in heb! We zijn in Cabo getrouwd, dus om te zeggen dat ik een zweterige puinhoop was, zou een understatement zijn. De tape bleef de hele dag zitten tijdens het zweten, dansen, enz. Het nadeel voor mij was dat de tape af en toe zichtbaar was bij mijn jurk. Ik heb geen sterk genoeg dubbelzijdig plakband gebruikt om mijn jurk naar beneden te houden, het bezweek onder de nattigheid van mijn zweet.

Ik gebruik de bh/druppelvormige tape voor het grootste deel van de ondersteuning. Let op, ik heb een BH-maat van 36J UK en gebruik de DD/DDD-optie. Ik beveilig de boob ook met een paar strips die strategisch zijn geplaatst. Eerlijk gezegd, het feit dat Brassy Bra voorgesneden tape heeft, maakt het zoveel gemakkelijker aan te brengen. Maar u kunt de tape indien nodig ook op maat knippen!

Als je een boob tape-merk gebruikt dat op een rol wordt geleverd, zorg er dan voor dat je stukjes klein genoeg snijdt. De tape is erg rekbaar, dus als je te lange stukken hebt, verlies je uiteindelijk de meeste steun.

Wat is boobtape?

Boob tape is een lichaamsvriendelijke lijm om je borsten te liften. Boobtape is er in verschillende kleuren en stijlen. Maar, het uiteindelijke doel blijft hetzelfde: geef je dames een boost! Er is borstband dat rol op rol wordt geleverd, voorgesneden stroken en specifieke vormen. De meeste boob tape is in verschillende tinten bruin, bruin en zwart.

Is lifttape hetzelfde als borstband?


Mogelijk hoort u boob-tape die lifttape wordt genoemd. Het hangt allemaal af van wie er aan het woord is, hoe het merk hun tape noemt, enz. Onthoud dat we de tape gebruiken om de borsten op te tillen. Raak echter niet in de war door lifttape met betrekking tot gezichten … Ja, dat is blijkbaar iets.

Kan ik tape gebruiken met grote borsten?


Ja, je kunt lifttape gebruiken voor grote borsten! Over het algemeen heb je meer tape nodig om met het gewicht van je borsten te werken. Je kunt ook een borstband gebruiken die is gemaakt met het oog op het ondersteunen van grote borsten.

Hoe goed werkt lifttape bij grote borsten?

Het kan van persoon tot persoon verschillen. Ik heb ontdekt dat het niet alleen afhangt van de tape die je gebruikt, maar ook van hoe deze is aangebracht. Je borsten tapen is echt een kunst. Hoe je je borsten afplakt, hangt natuurlijk af van wat je draagt en de tape moet worden gebruikt om niet zichtbaar te zijn onder je kleding.

Voordelen van het gebruik van lifttape voor grote borsten

Als je iets draagt waardoor je geen beha kunt dragen, kan lifttape de dag echt redden. Hier zijn enkele voorbeelden van hoe je de tape kunt maken, afhankelijk van hoe je top/jurk eruit ziet.

Een ander voordeel van het gebruik van lifttape is dat het goed beweegt! Het neemt niet veel ruimte in beslag en wordt weggegooid als je er klaar mee bent.

Wat zijn de nadelen van borsttape voor grote borsten?
Houd er rekening mee dat hoewel het veilig is om op je lichaam te gebruiken, het nog steeds tape is. De lijm kan moeilijk van je lichaam te trekken zijn. Ik denk dat het helpt om je huid naar beneden te houden terwijl je de tape eraf trekt. Het type tape dat u gebruikt, kan ook een factor zijn.

Een andere keerzijde van boobtape kopen is dat het eenmalig gebruik is…. Als u vaak tape gebruikt, kunnen de kosten snel oplopen.

Welke alternatieven zijn er om tape op te tillen voor grote borsten?

Als je een outfit draagt waarbij je een strapless bh kunt dragen, dan ben ik dol op de Elomi strapless bh. Als die outfit een lage rug heeft, komt dit goed van pas! Deze low back bh converter kan ook met een gewone bh gedragen worden. Dit is geweldig als je outfit normale bandjes/dekking aan de voorkant toestaat, maar een lage rug heeft.

Dit lijkt voor sommigen misschien vanzelfsprekend, maar misschien niet voor anderen… Veel traditionele beugelbeha’s, zoals mijn favoriet van Elomi, worden geleverd met een J-haak om met de bandjes een racerback te creëren.

Persoonlijk heb ik geen geluk gehad met dit soort bh’s, maar er zijn bh’s zonder rug die aan je borstweefsel plakken en siliconen bh-lifts. Als een merk een rugloze zelfklevende beha uitbrengt die een groter borstweefselvolume ondersteunt, ben ik de eerste in de rij om ze uit te proberen… was een no go voor mijn Js.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *